iBeeld Fotopresentatie is het bedrijf van Pieter van Dooren en Gert Mijnheer. De vele jaren ervaring die wij hebben in de verkoop van diverse soorten fotopresentatiemiddelen en het netwerk dat wij inmiddels hebben opgebouwd, zetten wij met veel enthousiasme in om u als vakfotograaf te helpen onderscheiden met bijzondere en kwalitatief hoogwaardige producten.

Wij werken op basis van agentschappen en hebben de exclusieve verkooprechten in Nederland, België en een gedeelte van Duitsland van de onderstaande merken;

Koy Lab – Braga(Portugal). Producent van kwalitatief hoogwaardige professionele digitale fotoalbums, fotoboeken en toebehoren. Grote keuze in formaten, omslagmaterialen en uitvoeringen. Bijpassende albumverpakkingen, mini(ouder)albums, USB boxjes, portretalbums- en boxen.
Nieuw in het assortiment zijn de Wall Art’s. Een serie zeer fraai afgewerkte wanddecoraties van het Engelse bedrijf the Print Foundry. www.koylab.com
(Klik hier voor enkele instructiefilmpjes)

Foto Willemz Pro – Duiven. Producent en leverancier van diverse soorten printwerk en wanddecoraties. Populair van deze firma zijn de Photoblocks, massieve MDF blokken van 3 cm dik voorzien van een zelfklevende laag en afgewerkt met een witte of zwarte rand. Exlusieve producent van Art Leather Block; een direct print op wit kunstleer geplakt op een 3cm dik paneel.
www.fotowillemzpro.nl

CRE8 – is specialist in printen op o.a. dibond, plexiglas en glas.
Printen is onze specialiteit. Alles draait bij ons om een tevreden klant en dat bereik je alleen als je voldoet aan de verwachting. Ons doel is dan ook altijd om die verwachting te behalen en het liefst te overtreffen. Met jouw ambities ben je bij ons aan het juiste adres. Bij CRE8 weten we dat het belangrijk is om te luisteren naar de wensen. Daarom staan wij dagelijks met een compleet team van specialisten voor jou klaar. Van advies tot design en van idee tot resultaat, als het gaat om printen is CRE8 jouw ideale partner.
Breng wanden tot leven en vertel met beelden. Door de juiste beelden te verwerken in opvallende wanddecoraties zorg je ervoor dat mensen blijven kijken. En opvallen, dat is wat je wilt. Dat kan alleen als de kwaliteit perfect is. Bij CRE8 weten we dat. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardig op maat gemaakte wanddecoraties. Op maat betekent voor ons dat wij je ondersteunen en adviseren op het gebied van materiaal, proces en productkennis. www.printingambitions.com

Jubels – Amsterdam. (vh RDH Printmedia)Pasfotomapjes en fotopresentatiemappen. www.jubels.nl

Op bovengenoemde sites kunt u alle informatie vinden die u nodig heeft om met dit uitgebreide pakket aan fotopresentatiemiddelen te kunnen werken. Neem gerust contact met ons op indien u meer informatie nodig heeft of een afspraak wilt maken.

Pasche Bildpresentation
Deze Duitse leverancier heeft al meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van fotopresentatiemiddelen voor de vakfotograaf en waren tot nu toe actief op de Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse markt.
En hier komt dan nu Nederland en Belgïe bij via iBeeld Fotopresentatie.
Hun brede collectie bestaat uit Peel & Stick albums, USB boxjes met of zonder ruimte voor losse foto’s, Portretboxen, houten fotoblokken en nog veel meer.
Deze producten zijn ook zeer geschikt als je iets sneller moet afleveren. Je neemt er enkele op voorraad, voegt de foto’s toe en klaar is het.
www.shop.pasche.de

 

Levering uitsluitend aan de vakfotograaf!