iBeeld productpresentatie in Vianen

PRODUCTPRESENTATIE IN VIANEN!

Bij deze willen wij u graag uitnodigen om maandag 19 juni a.s., onze presentatie te bezoeken in de studio van Fotostudio Marks, Brederodestraat 3 Vianen.

Van 13.00 uur tot 21.00 uur bent u van harte welkom en kunt u zich uitgebreid laten informeren over het productenpakket dat wij leveren aan de vakfotograaf op het gebied van fotopresentatiemiddelen.
Het is vrije inloop en een afspraak maken is niet nodig, vooraf even aanmelden via info@ibeeld.nl is wel prettig.

Hieronder een korte omschrijving van de 4 bedrijven welke iBeeld vertegenwoordigt en waarvan de producten uitgebreid worden gepresenteerd.

Koy Lab– Braga(Portugal). Producent van kwalitatief hoogwaardige professionele digitale fotoalbums, fotoboeken en toebehoren. Grote keuze in formaten, omslagmaterialen en uitvoeringen. Bijpassende albumverpakkingen, mini(ouder)albums, USB boxjes, portretalbums- en boxen. Aantrekkelijke korting van 50% op uw eigen demo’s.
Nieuw; Glossy Paper met Velvet laminaat, Introductie van een nieuwe kwaliteit fotobladen, de briljantie van glans papier afgewerkt met een zachte matte finish. koylab.com
ROND. – Macharen. Topkwaliteits print op diverse materialen. Uniek zijn de panelen die afgewerkt zijn met een hoogglanzend witte toplaag, eiken vineer of een dunne laag beton. Leverbaar in ronde of vierkante formaten. Tevens levering van Dibond wit, goud of aluminium, 1 cm dik acryl, canvas enz.
Nieuw; Chromaluxe.  Foto transfer op een dunne aluminium plaat voorzien van een hoogglans toplaag. Zeer aantrekkelijke korting voor een eigen demo!.
Nieuw; Museumprint en Satinprint.  2 nieuwe kwaliteiten papier geprint in HD kwaliteit. Leverbaar op rol, opgeplakt en/of ingelijst. rondfoto.nl
Allgrafix – Duiven. Producent en leverancier van professionele fotoalbums, portret- en studioalbums, USB boxjes en wanddecoraties waaronder de geheel nieuwe Art Leather Blocks(direct print op wit kunstleer)
Ook heel populair van deze firma zijn de Photoblocks. Massief MDF blokken van 3 cm dik voorzien van een zelfklevende laag en afgewerkt met een witte of zwarte rand. allgrafix.nl
RDH Printmedia
Sinds een jaar, zijn wij ook agent geworden voor RDH Printmedia(vh Verka Drukwerk).
Deze moderne drukkerij levert alles op het gebied van fotopresentatiemiddelen voor de fotograaf en fotohandel zoals pasfotomapjes, aflevermappen enz.
Graag tot maandag 19 juni!
Met vriendelijke groeten,
Pieter van Dooren en Gert Mijnheer

iBeeld Fotopresentatie